vinkøleskab 2 zoner bedst i test 2022

Denne hjemmeside indeholder reklame links.

Vores vurdering:
98

ud af 100 point

caso-duo-vinkoleskab-til-66-flasker

Caso WineComfort 66

Vi har kåret dette vinkøleskab fra Caso til at være bedst i test og pris, da du får et rigtig godt vinkøleskab til en meget god pris.

Med dette vinkøleskab får du plads til 66 flasker vin, og du kan både opbevare hvid- og rødvin i dette vinkøleskab, da det har to temperaturzoner, så de hver især kan have den optimale temperatur.

Disse to temperaturzoner kan indstilles til en temperatur mellem 5 grader og 20 grader, så du kan indstille det perfekt til netop dine vines behov.

Caso WineComfort har 7 hylder der kan bruges til opbevaring af vin og derudover er der LED-belysning, så du nemt kan se alle dine fine flasker vin uden at tage dem ud.

Vinkøleskabet er lavet i rustfrit stål og har et glas der er udstyret med et UV-filter, hvilket holder alle solstråler ude af køleskabet, og sikre at dine dyrebare vine ikke bliver beskadige af sollys.

Butik
Pris
Link

Se Pris

Se Pris

Se Pris

Se Pris

Se Pris

Se Pris

Se Pris

Energiklasse: G

Kapacitet: 66 flasker

Temperatur zoner: 2

Lydniveau: 39

UV: UV-beskyttet

Vores vurdering:
97

ud af 100 point

Temptech Connoisseur TCON5000SY

Dette vinskab fra norske Temptech er noget af det mest ekslusive indenfor vinskabe og du finder ikke bedre opbevaring til dine dyre vine, der skal opbevares sikkert i utallige år ud i fremtiden.

Temperaturen kan indstilles til mellem 5 og 20 grader, og derudover kan du også justere luftfugtigheden i vinskabet, så du får fuld kontrol over forholdene.

Indvendigt er der plads til 474 flasker god vin der kan fordeles ud på 10 ekslusive skuffer og hylder der er lavet i bøg, samtidig bliver dine fremstillet flot når skabet er åbent med LED-belysning.

Butik
Pris
Link

Se Pris

Se Pris

Se Pris

Se Pris

Se Pris

Se Pris

Se Pris

Se Pris

Energiklasse: G

Kapacitet: 474 flasker

Temperatur zoner: 2

Lydniveau: 41

UV: Ikke UV-beskyttet

Vores vurdering:
97

ud af 100 point

mQuvée WineCave 60D Stainless 720

mQuvée WineCave 60D Stainless 720

Vi har kåret dette ekslusive indbygnings vinkøleskab fra mQuvée til at være bedst i test og pris, da det har gode specifikationer, ekslusivt design og en meget god pris!

mQuvée WineCave 60D Stainless 720 er lavet i rustfrit stål, og har 5 udtrækkelige hylder der er lavet i bøg, som giver plads til helt op til 45 flasker vin.

Dette vinkøleskab har en masse smarte features, såsom touch skærm, temperatur alarm, kulfilter, vandbeholder til justering af fugtighed.

mQuvée WineCave 60D Stainless 720 kan både bruges til fritstående vinkøleskab og indbygnings vinkøleskab, som passer ind i et 60cm skab.

Butik
Pris
Link

Se Pris

Se Pris

Se Pris

Se Pris

Se Pris

Se Pris

Se Pris

Se Pris

Energiklasse: F

Kapacitet: 45 flasker

Temperatur zoner: 2

Lydniveau: 36

UV: UV-beskyttet

Vores vurdering:
88

ud af 100 point

Vestfrost W38 test

Vestfrost W38

Mindre vinskab fra Vestfrost der kan rumme hele 38 flasker vin, og kan bruges til indbygning, da det passer til under bordpladen som erstatning for et 60 cm skab.

Vestfrost W38 har to temperaturzoner der kan justeres fra 5 grader og op til 18 grader, og så har vinkøleskabet et aktivt kulfilter der renser luften, så dårlig lugt ikke påvirker vinene.

Glasdøren er tonet så glasdøren holder alle UV-stråler ud af vinkøleskabet.

Butik
Pris
Link

9.495

Energiklasse: G

Kapacitet: 38 flasker

Temperatur zoner: 2

Lydniveau: 39

UV: UV-beskyttet

Vores vurdering:
87

ud af 100 point

mQuvée WineCave 187

mQuvée WineCave 187

mQuvée WineCave 187 er til dig der har behov for et større vinkøleskab til indbygning, kan dog også bruges som fritstående vinkøleskab.

Dette vinkøleskab fra mQuvée har 14 hylder, hvor der er plads til 123 flasker vin, og du kan både have hvidvin og rødvin i dette vinkøleskab, da der er 2 temperatur zoner, hvor der kan indstilles en minimum temperatur på 5 grader og en maksimum temperatur på 20 grader.

mQuvée WineCave 187 passer ind i et 60 cm højskab, og vil give et eksklusivt i alle køkkenener.

Butik
Pris
Link

Se Pris

Se Pris

Se Pris

Se Pris

Se Pris

Se Pris

Se Pris

Se Pris

Energiklasse: G

Kapacitet: 123 flasker

Temperatur zoner: 2

Lydniveau: 41

UV: UV-beskyttet

Forskellige temperaturer til at opbevare vinen

Hvis du er interesseret i at holde dine vinopbevaringen under optimale forhold og have fuldstændigt overblik over, hvilken vin der er kold og hvilken, der ikke er, så er et vinkøleskab med to temperaturzoner det bedste valg for dig. I denne artikel vil vi anmelde og teste forskellige modeller af 2-zonet vinkøleskabe, så du kan finde det bedste vinkøleskab til dig, så du kan opbevare vin optimalt.

Hvis du ikke opbevare din vin korrekt , kan det ende med at blive ødelagt. Vinen skal opbevares ved den rigtige konstant temperatur for at bevare smagen og ikke tage skade af luftfugtigheden, som kan findes i mange hjem. Nogle gange kan det være svært at finde den rette temperatur til vinopbevaring i hjemmet, da vinene skal have den samme temperatur konstant og derfor er en af de bedste løsninger et vinkøleskab.

Der er mange modeller på markedet, og alle har forskellige funktioner, så det kan være svært at finde det bedste vinkøleskab med to forskellige temperaturer til ens forskellige vine, så dine dyre dråber bliver passet godt på. Men i denne artikel vil vi anmelde og teste forskellige modeller af ét vinkøleskab med to zoner.

Vi vil teste de forskellige integrerbart vinkøleskab og fritstående vinkøleskab med to zoner, så du kan finde det vinkøleskab der passer til dit behov og din smag.

Er du på udkig efter et vinkøleskab med to forskellige temperaturer, så er der mulighed for at spare penge ved, at bruge vores prissammenligning fra forskellige vinkøleskab forhandler.

Hvad temperatur skal rødvin opbevares med?

Hvis du vil opbevare din vin korrekt, så skal den opbevares forskriftsmæssigt. Det er vigtigt at de forskellige typer af vin opbevares på en anden måde.

Hvis du vil have det optimale udbytte af din rødvin, så skal temperaturen være mellem 12-16 grader .

Selvom mange mennesker giver udtryk for at de bedst kan lide rødvine med højere temperaturer end dem her, bør man alt holde sig fra disse temperaturer, da det kan ødelægge vinen.

Det er også vigtigt at huske, at hvis du vil gemme din rødvin, så skal temperaturen være mellem fem og syv grader.

Det er derfor vigtigt, at du har et vinkøleskab med en zone til rødvin, som holder denne temperatur.

Hvad temperatur skal hvidvin opbevares med?

Hvis du vil opbevare din hvidvin korrekt, så skal den ligeledes opbevares forskriftsmæssigt. Det er vigtig at have et vinkøleskab med en zone til hvidvin, som holder en temperatur på omkring 6 grader. Dette vil sikre, at hvidvinen ikke bliver for varm eller for kold.

Mange mennesker vælger at opbevare deres hvidvin i et traditionelt køleskab i køkkenet, da det ofte er en temperatur, der ligger tæt på den ideelle. Dog er det altid bedst at gemme hvidvinen i et vinkøleskab for at opnå den bedste kvalitet.

Når du opbevarer hvidvin i et vinkøleskab, så vil den ikke ændre smag før man tager flasken ud af vinkøleskabet. Hvis du har en anden idé om temperaturen for hvidvin, og du mener, at en anden temperatur vil være bedre, så kan du altid justere denne i dit vinkøleskab.

Du skal dog huske på, at hvidvinen ikke holder sig særlig godt i længere tid, hvis den bliver opbevaret ved en for høj temperatur.

Et vinkøleskab med to zoner er derfor det bedste valg, hvis du vil have kontrol over din vin og ønsker at gemme forskellige typer vin på samme tid.

Integrerbart vinkøleskab med 2 zoner

Nogle gange kan det være svært at finde et sted til et vinkøleskab, især hvis man ikke har meget plads. Dette problem kan dog løses med et integrerbart vinkøleskab. Et integrerbart vinkøleskab er et vinkøleskab, som er designet til at kunne integreres i din køkkenindretning.

Hvis du gerne vil have et vinkøleskab med to zoner, så kan dette også findes som en integrerbar model. Med et integrerbart vinkøleskab kan du nemt skjule det, så det ikke syner frem i din køkkenindretning.

Et integreret vinkøleskab er derfor en god løsning, hvis man vil have et vinkøleskab, som ikke fylder meget og ikke tager op plads.

Fritstående vinkøleskab med 2 zoner

En anden løsning er et fritstående vinkøleskab. Et fritstående vinkøleskab er ikke designet til at kunne integreres i din køkkenindretning, og det kan derfor stå fritstående.

Hvis du vælger at købe et fritstående vinkøleskab, så kan du altid flytte det rundt i dit hjem eller pakke det ned, hvis du vil flytte til en anden bolig.

Et fritstående vinkøleskab er derfor en god løsning, hvis du ikke vil have et integrerbart vinkøleskab.